View in English

Little Steven and Disciples of Soul inleder en banbrytande live turné och lärare är inbjudna att ansluta sig till det roliga - GRATIS!

Varje stopp på Teacher Appreciation Tour har en professionell utvecklingssession under vilken Rock and Roll Forever Foundation-teamet presenterar de spännande möjligheterna till kuskapsintegration med TeachRock-läroplan. Pedagoger uppmanas att ta med en vän eller elever till den fria professionella utvecklingssessionen — alla som deltar får en gratisbiljett till den kvällens show!

DET ÄR ENKELT!

  • Registrera dig nedan för den show du vill delta i
  • Kom till TeachRock före showen workshop med en gäst, därefter...
  • Få din biljett och rock!

Läroplanen (och biljetten till föreställnnigen) är gratis för lärare. Rock and Roll Forever Foundation debiterar aldrig för våra läroplaner, och vi kommer inte att fråga efter donationer. Vi vill bara dela vår engagerande läroplan med dig – de pedagoger som kommer att ge den liv. Vi har ett begränsat antal biljetter till varje föreställning så anmäl dig idag!

Tack, lärare, för allt du gör. Vi ser fram emot att träffa dig snart!

"Musik kommer alltid att vara mänsklighetens mest effektiva och konsekventa inspirations- och motivationskälla och vi har lärt oss att musik visar sig vara vår mest solida gemensamma grund för att upprätta kommunikation mellan lärare och studenter vilket är där utbildningen börjar".

Venerdì 20 JULI, 2018
Malmö, Sverige,
KB Club

Dörrar öppnas — 19:00 // Föreställning — 20:00

TeachRock Professionell utvecklingssession Plats
KB Club
Friisgatan 26,
Malmo, Sweden

Tid — 17:30 — 18:30

LÄRARES ÅTERKOPPLING TILL TURNÉNS WORKSHOPS

"Jag tyckte detta var en av de bästa workshops som jag har deltagit i som lärare. Jag var oerhört imponerad av läroplanens material som ni har skapat. Jag har utbildats i läroplansutveckling och jag är inte alltid imponerad av läroplansmaterial som skapats av externa organisationer. Men dessa lektioner hade en väldigt hög nivå och det är uppenbart att ni har lagt stor vikt vid hur man knyter kontakt med studenter. Tack för workshopen, 2:a bänkraden, och viktigast av allt, er respekt för lärarrollen. Det är inte ofta dessa dagar som lärare känner sig hedrade som vi gjorde igår natt av både TeachRock-organisationen och Steven Van Zandt. Det var verkligen en otrolig eftermiddag/natt som gjort att jag känner mig ivrig och föryngrad (vilket var mycket nödvändigt)."
Karen O.

"Tack så väldigt mycket för den otroliga konferensen och konserten. Jag har länge velat öka användningen av musik i min läroplan och det här programmet verkar vara en nästan perfekt lösning. Jag har beundrat grundligheten för varje lektionsämne och uppskattar arbetet att göra varje lektion så ”lärarvänlig” som möjligt. Jag har redan delat TeachRock med mina kollegor i engelska och historia och är angelägen om att använda den själv i klassrummet. Det är uppenbart att detta program har utvecklats med stor omsorg och detalj."
Tom P.

"Jag kom till skolan i morse, ivrig att sätta många av idéerna i praktisk användning. (även om jag är lite trött efter en bra show igår kväll!)"
Anonym lärare

"Jag måste erkänna att ert hängivna Rock & Roll Forever Foundation-team överträffade mina förväntningar som utbildnings professionell. Hela upplevelsen var toppenbra. Mellan djupdykningen i TeachRock-innehållet och två och en halv timmars soul-show av ditt band, har jag minnen som kommer att vara en livstid. Det är mycket spännande att dela ett gemensamt mål att främja utbildning med rockmusik."
Edward J.