Little Steven and the Disciples of Soul beginnen aan een unieke live tour, en alle docenten zijn van harte uitgenodigd - GRATIS!

Op iedere locatie van de Teacher Appreciation Tour zal een sessie voor professionele ontwikkeling plaatsvinden. Hier presenteert het team van de stichting Rock and Roll Forever de mogelijkheden van het TeachRock curriculum voor het integreren van de kunsten. Onderwijzers worden verzocht om een vriend(in) of studenten mee te nemen naar deze gratis sessie voor professionele ontwikkeling - iedere deelnemer ontvangt een gratis concertkaartje voor de show die avond! Meld je hieronder aan om je plaatsen te reserveren!

Zaterdag 14 Juli, 2018
Limburg, België
Blues Peer

Aanvang— 18:00

TeachRock Professionele Ontwikkeling Sessie
Locatie — Blues Peer
Belgium R&B Festival
Festivalsite Deusterstraat
Peer, B-3990 Belgium

Tijd — 15:30 — 16:30

FEEDBACK VAN DOCENTEN OVER DE TOUR WORKSHOPS

"Ik dacht dat dit één van de beste workshops was die ik ooit als leerkracht bezocht heb. Ik was ontzettend onder de indruk van de materialen die jullie voor het curriculum gemaakt hebben. Ik heb training gehad op het gebied van curriculum ontwikkeling, en tot nu toe was ik nooit onder de indruk van de materialen die externe organisaties voor dit curriculum gecreëerd hebben. Maar deze lessen zijn van een hoog niveau, en het is duidelijk dat jullie goed hebben nagedacht over de manier waarop je studenten het beste kunt motiveren. Bedankt voor de workshop, de plekken op de 2e rij, maar het allerbelangrijkste, jullie respect voor het onderwijs. Het komt tegenwoordig niet vaak voor dat docenten zich zoals gisteravond gewaardeerd voelen door zowel de organisatie van TeachRock als Steven Van Zandt. Het was echt een fantastische middag/avond waardoor ik weer enthousiast ben en als herboren voel (en dat was hoognodig)."
Karen O.

"Bedankt voor de fantastische conferentie en het concert. Ik heb al veel langer intensiever gebruik willen maken van muziek in mijn curriculum en door dit programma wordt dit eindelijk mogelijk. Ik bewonder de doortastendheid van de onderwerpen voor iedere les, en waardeer het werk dat verricht is om de lessen “docentvriendelijker” te maken. Ik heb mijn TeachRock al met mijn collega’s Engels en Geschiedenis gedeeld en kan niet wachten om het ook zelf in mijn klaslokaal te gebruiken. Het is duidelijk dat dit programma met grote zorg en aandacht voor details is ontwikkeld."
Tom P.

"Ik ben vanochtend laaiend enthousiast naar school gegaan om alle ideeën tot uitvoering te brengen. (Ook al ben ik nog een beetje moe van de fantastische show gisteravond!)"
Anonieme docent

"Ik wil graag het toegewijde team van de stichting Rock & Roll Forever erkennen. Jullie hebben mijn verwachtingen als een onderwijsdeskundige overtroffen. De hele belevenis was van het hoogste niveau. De herinneringen aan de diepe duik in de TeachRock inhoud en de twee en een half uur durende soul revue van jullie band zullen me mijn hele leven bijblijven. Het delen van de gemeenschappelijk band om rockmuziek educatie verder te ontwikkelen werkt ontzettend stimulerend."
Edward J.