Little Steven and the Disciples of Soul er i ferd med å sette ut på live-turné, og lærere er invitert til å bli med på moroa - GRATIS!

Ved hvert stopp på Teacher Appreciation [Lærerverdsettelses]-Turneen vil en yrkesutviklingworkshop finne sted, og Rock and Roll Forever Foundation-teamet vil presentere de spennende mulighetene for kunstintegrering som TeachRock-læreplanen ilbyr.

Lørdag 21 Juli, 2018
Telemark, Norge
Wrightegaarden, Langesund

Dørene åpnes 19:00 // Forestillingen starter 20:00

Beliggenhet for TeachRocks Yrkesutviklingsøkt
Wrightegaarden, Langesund
Tordenskjolds gate 2,
Langesund, Norway

Klokkeslett – 18:00 — 19:00

TILBAKEMELDING FRA LÆRERNE ANGÅENDE TURNÉWORKSHOP

"Jeg syntes dette var en av de beste workshopsene jeg har deltatt i som lærer. Jeg ble ekstremt imponert over læreplanen dere har utviklet. Jeg er faglært i læreplanutvikling, og er sjeldent imponert over læreplaner utviklet av eksterne organisasjoner. Men denne undervisning hadde veldig høyt nivå, og det er tydelig at dere har lagt stor vekt på hvordan man knytter gode relasjoner til elevene. Hjertelig takk for workshoppen, setene på andre rad, og viktigst av alt, deres respekt for læreryrket. Det er ikke ofte i disse dager at lærere føler seg verdsatt slik både TeachRock-organisasjonen og Steven Van Zandt fikk oss til å føle i går kveld. Det var virkelig en utrolig ettermiddag / kveld som har gitt meg en følelse av entusiasme og nyvunnet vitalitet (noe jeg trengte sårt)."
Karen O.

"Tusen hjertelig takk for en utrolige konferanse og konsert. Jeg har lenge ønsket å øke bruken av musikk i læreplanen, og dette programmet virker som en nærmest perfekt løsning. Jeg beundret hvor grundig hvert undervisningsemne ble gått i gjennom, og setter pris på arbeidet for å gjøre hver undervisningstime så “lærervennlig” som mulig. Jeg har allerede fortalt mine kolleger i engelsk og historie om TeachRock og er selv ivrig etter å innføre det inn i klasserommet. Det er tydelig at dette programmet ble utviklet med mye omtanke og detalj."
Tom P.

"Jeg ankom skolen i dag morges spent på å sette mange av ideene til verks. (selv om jeg var litt sliten etter en fantastisk forestilling i går kveld!)"
Anonym lærer

"Jeg ønsker å anerkjenne det engasjerte teamet fra Rock & Roll Forever Foundation, som overgikk mine forventninger som lærer. Hele opplevelsen var førsteklasses. Fra å sluke opp TeachRock-innholdet til en to og en halv times soulrevy med bandet deres, sitter jeg igjen med minner som vil vare livet ut. Det er fryktelig spennende å ta del i fellesforetaket for å fremme rockmusikkutdanning."
Edward J.